SAMENWERKEN? 

Bij Rapstijl willen we relevante verhalen vernieuwend vertellen. Door maatschappelijke, actuele thema's te verwerken in rapmuziek en creatieve video hopen we te confronteren met relevante onderwerpen. Dit doen we ook graag voor jou, je organisatie, platform of bedrijf.


GASTLESSEN 

Gastles & Workshop
Middelbare scholieren

Rap is razend populair onder een jonge doelgroep en leent zich voor het brengen van een boodschap en het vertellen van een verhaal. Per november 2022 bieden wij gastlessen en workshops aan rondom 'Ongehoord'. Dit kan zowel met een maatschappelijk-actuele gastles waarin we dieper in gaan op het thema jeugdzorg. Dit kan ook via een gastles in combinatie met workshop, waarin we in gaan op creatieve vormen van verhalen vertellen. 

Gastles
MBO / HBO

Ongehoord is een innovatief project waarin journalistieke principes, een maatschappelijk-actueel thema en een creatieve uiting samen komen. Studenten van nu krijgen steeds meer te maken met allerlei vormen van content en storytelling, zowel in hun persoonlijke als professionele leven. Aan Ongehoord zit een onderzoek en advies gekoppeld over innovatieve vormen van journalistiek en creatieve storytelling. Vanuit deze kennis en ervaring bieden we vanaf november 2022 interactieve gastlessen aan, waarin Jesse alles komt vertellen over de bovengenoemde thema's. 


Geïnteresseerd? 

Neem voor meer informatie & tarieven contact met ons op!
E: Jesse@rapstijl.com
T: +31 6 33723785